Diákétkezés a 2020/21-es tanévben

Minden nap meleg ebédre van lehetőség iskolánk menzáján

Ebédelni a tanítási órák után 11:45-től – 15:30-ig lehet, repeta 15:15 – 15:30 között kapható.

Az ebédet imával kezdd és fejezd be, illőn hagyj tiszta asztalt magad után.

Ebédelni 2020. szeptember 2-től lehet
 

Ebédelés : alapvetően diákigazolvánnyal, ideiglenesen: vonalkódos ebédkártyával.

A megrongált, elveszett ebédkártya helyett másikat lehet kérni 500 Ft-ért a pénztártól.

Az ebédosztást számítógépes rendszer segíti: a kártya-leolvasó segítségével megjelenik a monitoron hogy milyen ebédet kértél, azt a pultnál megkapod és helyet foglalhatsz. 

 

 

Ebédbefizetés a 2020/21-es tanévben


Ebéd adatközlés 2020

 


Nyilatkozat kedvezményes étkezeshez 2020.pdf

 

A befizetési rendszer lérhetőségehttps://szmg.eny.hu

Aki az előző tanévben befizetett, annak már van étkezési felülete, amely a megadott e-mail címmel (és jelszóval) bármikor elérhető. Ez az e-mail cím érvényes lesz a tanulói jogviszony végéig.

Aki egy korábbi hónapban befizetett és a járvány miatt túlfizetése keletkezett, annak a soron következő számlában a túlfizetés összege automatikusan jóváíródik.


Időpontja: lásd az alábbi táblázatban!
Ebédelni lehet tanítási napokon a hónap első napjától – a hónap utolsó napjáig.

Alap befizetés azt jelenti, hogy egész hónapra fizetett, tehát a hónap minden étkezési napján ebédelhet. Pótbefizetésnél külön jeleztük az első étkezős napot.

 Pótbefizetés időpontja: lásd táblázat.

 

 Melyik hónapra Befizetés Pótbefizetés  Pótbefizetés első étkezős napja 
Szeptember aug. 21-27. szept. 01-03  szept. 07 (hétfő)
Október  szept. 20-26 okt. 01-03  okt. 07 (szerda)
November  okt. 20-26 nov. 01-03 nov. 09 (hétfő) 
 December  nov. 20-26  dec. 01-03 dec. 08 (kedd)  
 Január  dec. 20-26  jan. 04-06    jan. 11 (hétfő)
 Február  jan. 20-26  febr. 01-03 febr. 08 (hétfő) 
 Március  febr. 18-24  márc. 01-03 márc. 08 (hétfő)
 Április  márc. 20-26 ápr. 05-07 ápr. 12 (hétfő) 
 Május máj. 1-5. nincs  máj. 10 (hétfő)
 Június máj. 20-26  nincs  

 

 

 

 • A befizetés menete:

  ● Alap befizetésnél minden hónapban a fent látható táblázat szerint a befizetés időintervallumában a

  https:// szmg.eny.hu felületen megnyílik a lehetőség az ebéd megrendelésére.

 • Lépések:
 1. Megrendelés: az Étkezés igénylés fülön látható 3 étlapból össze lehet állítani a havi ebédet, majd a mentés gombra kell kattintani.
 2. Számlázás: a megrendelés után csak egy kattintás és automatikusan elkészül a számla, mely a  számlák menü alatt érhető el. Érdemes megnézni/kinyomtatni, mert átutalásos fizetés esetén  szükség lesz a számlaszámra. (Bankkártyás fizetés esetén nem kell külön beírni, a rendszer automatikusan átemeli a szükséges adatokat.)
  A megrendelő a sikeres számlakiállítás után e-mailben automatikus visszaigazolást kap.
 3. Befizetés:  bankkártyás fizetés a Befizetés gomb megnyomásával azonnal teljesíthető. Ez esetben csak a kártya adatait kell megadni. Aki nem használ bankkártyát, az átutalással fizethet. Ez esetben a Szent Margit Gimnázium 1070 2215 – 1822 8342 – 5120 0002 sz. számlájára kell utalni az ebéd összegét. A megjegyzés rovatba kérjük beírni a számla sorszámát (pl. SZML-2020/00001), majd a tanuló nevét és osztályát. (Fontos a sorrend!)
  Kérjük a számla pontos összegét befizetni. Részfizetést a rendszerrel nem tudunk kezelni, azt visszautaljuk. Ha a megjegyzés rovatban nem találjuk a számla számát, a tanuló nevét, osztályát, akkor a befizetést nem tudjuk beazonosítani, így visszautaljuk.
  Készpénzes befizetési lehetőség nincs.

Amikor a befizetés megérkezik a gimnázium számlájára, az ügyintéző feltölti a rendszerbe, a befizető automatikus visszaigazolást kap arról hogy a számlája „teljesített lett”.

Aki a megrendelést leadta, de már nem állított ki számlát és nem fizetett be, vagy kiállított számlát, de határidőre nem fizetett be, annak töröljük a megrendelését, számláját. A sztornózott számláról automatikus értesítést küldünk.

Pótbefizetés lépései:

 • A pótrendelés-pótbefizetés közvetlenül nem lehetséges, ezért e-mailt kell küldeni az ebed@szmg.hu címre – név, osztály megjelöléssel és közölni kell, hogy mely napokra szeretne ebédet (pl. minden napra, vagy a pénteki napokra nem, a többi napra igen).
 • Az ügyintéző „A” menüre beállítja a napokat és értesítést küld a rendelésről.
 • Ezután az e-mail címmel (jelszóval) be kell lépni a felületre, meg kell nézni a számla összegét és bankkártyával vagy átutalással be kell fizetni, ezután a 3 étlap alapján a menü változtatható.

 

Aki ebben a tanévben először szeretne ebédet rendelni, annak a következők szerint kell eljárni:

Regisztrálni kell:  az Adatközlés linken található „Adatközlés az ebédbefizetés regisztrálásához” c. nyomtatványt kitöltve, aláírva el kell küldeni az ebed@szmg.hu címre 2020.08.21-ig..

Az ügyintéző rögzíti a rendszerben az adatokat és visszaigazolást küld.

Ezután a https://szmg.eny.hu oldalt kell felkeresni, és a regisztrációnál megadott e-mail címmel kell belépni a felületre. ( Ha gmail.com-os a megadott e-mail cím, akkor nem kell jelszó, hanem a sötétebb kék „Bejelentkezés Google fiókkal” mezőre kell kattintani, ha a gmail.com-tól eltérő a megadott e-mail cím, akkor a „Jelszó emlékeztető”-re kell kattintani, a rendszer generál egy jelszót is, és akkor e-mail cím + jelszó beírása után a világoskék „Bejelentkezés” mezőre kell kattintani..

Kérjük ezután az Általános szerződési feltételeket elolvasni és jóváhagyni.

Ezután a befizetés menete bekezdésben leírtakat kell követni.

 

Menümódosítás és lemondás: az online felületen (ugyanott, ahol a rendelés történt) a tárgynapot megelőző munkanap 10 óráig. A lemondott ebéd árát a rendszer a következő számlában automatikusan jóváírja.

 

Kedvezmény:

Kérjük a kedvezményt igénybe vevőket, hogy első befizetés előtt a felületen található linkről töltsék le a „Nyilatkozat ingyenes vagy kedvezményes intézményi étkeztetés igénybevételéhez” c. nyomtatványt és küldjék el az ebed@szmg.hu címre.

50%-os kedvezményt vehet igénybe az a tanuló, aki:

 1. 3 vagy több gyerekes családból származik,
 2. rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult,
 3. tartósan beteg.

A nyilatkozattal együtt a b) pont esetében le kell adni még a rendszeres gyermekvédelmi támogatásról szóló Önkormányzati határozatot, a c) pont esetében a tartós betegségről szóló Magyar Államkincstár vagy a Kormányhivatal által kiadott igazolást is.

 

Az ebédbefizetés ügyintézője, elérhetősége:

Mezey Gyöngyvér

Tel: 06-1/381-0909 /131 mellék (munkanapokon 8:30 és 15:30 között)

e-mail: ebed@szmg.hu

 
Naptár
Aktuális | Kovetkező események
ImpresszumAdatkezelési tájékoztató

Minden jog fenntartva © Szent Margit Gimnázium

Tervezte az Unicial